Τι γίνεται με τον κ.Τσουρέκα ; έμεινε μόνος τώρα ;

Ο παράγοντας του Ηρακλή, Απόστολος Τσουρέκας μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» για την δικαστική του διαμάχη με τον πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ, Γιώργος Σπανουδάκη λέγοντας:

«Θα ζητήσουμε αναβολή της υπόθεσης που θα γίνει αποδεκτή. Ο κ. Σπανουδάκης ζητάει από μένα 300.000 ευρώ και από τον κ. Στοφορόπουλο 500.000. Είχα πει σε μία τηλεοπτική εκπομπή ότι ασέλγησε στον Ηρακλή, ότι κατέστρεψε την ομάδα αγωνιστικά και οικονομικά. Το κακό που έκανε ο κ. Σπανουδάκης στον Ηρακλή δεν είναι μόνο οικονομικό αλλά και αγωνιστικό, μιας και πέρυσι σωθήκαμε από του Χάρου τα δόντια.
Έχω παράπονα από τους φίλους Ηρακλειδείς. Δεν έχω τώρα καμία βλέψη για την διοίκηση.
Νιώθω ότι η υπόθεση ξεχάστηκε απ’ όλους, δεν υπάρχει συμπαράσταση από κανέναν. Δεν έχει αποσυρθεί και δεν θα αποσυρθεί. Έγιναν προσπάθειες από Ηρακλειδείς για να γίνει αυτό, αλλά υπάρχει μία άρνηση από την πλευρά Σπανουδάκη, απ’ όσο γνωρίζω θα φτάσει μέχρι τέλους.
Περίμενα ότι με την μεσολάβηση της διοίκησης θα υπάρξει κάποια άλλη εξέλιξη, με το θέμα των μετοχών ότι θα γίνονταν η μεταβίβαση αν δεν είχε αγωγές αλλά δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Έφυγε και μας εγκατέλειψε, εμείς κάναμε έρανο για να κρατήσουμε τους παίκτες να μην κάνουν προσφυγές.
Αλλά αυτός ο κύριος επιμένει να αναζητάει τρόπους για να πάρει και άλλα χρήματα από την υπόθεση Ηρακλής.
Μίλησα μία φορά με τον κ. Ρέμο, ήταν λίγο ζαλισμένος από την ένταση του αγώνα, μίλησα και με τον κ. Ξανθόπουλο και μου είπε ότι και αυτοί έχουν προβλήματα με τον κ. Σπανουδάκη.
Κάνανε ηρωισμό αναλαμβάνοντας, αλλά υπάρχει και ένα μαχαίρι πάνω από εμάς. Έχω στοιχεία για να επιβεβαιώσω τους χαρακτηρισμούς μου.

Ο Σπανουδάκης όταν έφυγε από τον Ηρακλή, εμείς στην ομάδα ακόμη πληρώναμε το αυτοκίνητο του. Αν δεν είναι αυτός βιασμός, οικονομικός όταν εμείς προσπαθούμε να κρατήσουμε με έρανο τους παίκτες, τότε τι είναι;»

Advertisements

About athang

IT specialist, living at Thessaloniki, Macedonia, Greece
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s