Γιατί δεν τους κατονομάζεις φίλε Αντώνη τους υπεύθυνους ; και μιλάς για φαντάσματα ;

Mε αφορμή τη διαιτησία του αγώνα με την ΑΕΛ η ΠΑΕ Ηρακλής εξέδωσε την Κυριακή την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Η σιωπή μας εδώ και αγωνιστικές – σεβόμενοι τα όργανα και τους θεσμούς – φαίνεται ότι από κάποιους εκλαμβάνεται ως αδυναμία.

Είναι πρωτοφανής ο μη σεβασμός του Εκατοντάχρονου ΗΡΑΚΛΗ. Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ, λοιπόν, θέλει υπεύθυνα να δηλώσει τα εξής: Με τα όσα διαδραματίζονται τις τελευταίες αγωνιστικές εις βάρος της ομάδας μας πιστεύουμε ακράδαντα, πλέον, ότι έχουμε στοχοποιηθεί. Θεωρούμε άδικο να αγωνίζεται ο ΗΡΑΚΛΗΣ τόσο καλά και να χάνει με αυτόν τον τρόπο.

Καταλήγουμε στο συμπέρασμα, μέσα από αυτή τη στοχοποίηση, ότι κάποιοι δεν μας θέλουν στη Super League. Κατόπιν αυτής της αντιμετώπισης, δηλώνουμε ότι η διαδικασία απόκτησης των μετοχών της ΠΑΕ θα συνεχιστεί και θα ολοκληρωθεί, όπως και θα ολοκληρωθεί η προσπάθεια αγωνιστικής σωτηρίας της ομάδας.

Για άλλη μια φορά ο κόσμος ήταν εκεί και τον ευχαριστούμε για την αμέριστη συμπαράστασή του και για την άψογη συμπεριφορά του.

Αυτό είναι που μας κρατά στα Διοικητικά της ομάδας. Ο κοινός στόχος, που έχει η Διοίκηση του ΗΡΑΚΛΗ με τον απλό φίλο της ομάδας, ο οποίος με δυναμισμό στέκεται πλάι μας.: Εξυγίανση και σωτηρία. Στόχος, που πλέον τίθεται σε αντίθετη προτεραιότητα: Σωτηρία και εξυγίανση. Συνεχίζουμε, με όπλο την αξιοπρέπεια και την πίστη στον αγώνα μας.

Ωστόσο, όλη αυτή η εναντίον μας κατάσταση, μας αναγκάζει να θέτουμε υπό σοβαρή αίρεση τη συνέχιση της παρουσίας μας στα Διοικητικά της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ, μετά την λήξη της θητείας μας ως Διοίκηση Πρωτοδικείου.

Τι και ποιους θέλουνε κάποιοι στις ΠΑΕ; Ας σταματήσουν επιτέλους να σφυρίζουν αδιάφορα κι ας τεθούν ενώπιον των ευθυνών τους».

—————————————————-

Το δικό μου σχόλιο: Γιατί φίλε Αντώνη κλπ. μέλη της Διοίκησης δεν κατονομάζετε τους υπεύθυνους ; Γκαγκάτση, Ψυχομάνη και Σία…
Γιατί ; φοβάστε τον εισαγγελέα ; Δηλ. δεν έχετε αποδείξεις για την σφαγή του Ηρακλή μας ;
Ποιοί είναι αυτοί οι κάποιοι ;

Advertisements

About athang

IT specialist, living at Thessaloniki, Macedonia, Greece
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s