Η ανακοίνωση της ΑΘ10 νομίζω τα λέει όλα…

Μετά το τραγελαφικό συμβάν της Δευτέρας με τις εκατέρωθεν ανακοινώσεις Διοίκησης και Παικτών, όπου και δε πήραμε θέση θέλοντας να διατηρήσουμε την ηρεμία στην ομάδα εν όψει του αγώνα με τον πάοκ, μετά τι επανειλημμένες προτροπές-αφυπνίσεις-ξεφωνητά μέσω της ιστοσελίδας μας(πάντα μέχρι τώρα που μιλάμε), μετά την κάπως ανεκτική μας στάση παρά τα άσχημα αποτελέσματα του τελευταίου μήνα, εκεί στην ομάδα δε βάζουνε μυαλό.
‘Όλοι είστε υπεύθυνοι για αυτό το χάλι. Όλοι εκτός του λαού του Ηρακλή. Ναι. Βγάζουμε τους εαυτούς μας γιατί το μισό μας πάθος να είχατε όλοι σας, ο Ηρακλής θα παίρνε για πλάκα τίτλους. Το αποδείξαμε το καλοκαίρι, Το αποδεικνύουμε όταν πρέπει. Τέλος οι ευθύνες στο λαό του Ηρακλή. Εσείς φταίτε. Διοίκηση-Προπονητής-Παίκτες.

Κύριοι της ΠΑΕ σοβαρευτείτε. Πρωτοτυπήσατε και πάλι μ αυτή την ανακοίνωση. Είστε η μόνη διοίκηση στα χρονικά που κράζει γραπτώς τους παίκτες της. Μήπως αποποιείστε των ευθυνών σας; Η μήπως θέλετε να χάψουμε ότι μόνο αυτοί φταίνε. Πάντως στον ‘επικοινωνιακό τομέα’(βλέπε BA) τα πάτε μια χαρά. Ο λαός σας έβαλε εκεί. Μη το ξεχνάτε και μη το εκμεταλλεύεστε. Ενισχύστε μεταγραφικά την ομάδα και μη γελοιοποιήστε με περιπτώσεις ροτέν-μεντί.

Μαρίνο Ουζουνίδη έχεις την ομάδα 4 μήνες και ο οφθαλμόπονος δε λέει να περάσει. Οι ευθύνες σου είναι τεράστιες. Η ομάδα δε κάνει ευκαιρίες . Της λείπει το πάθος. Της λείπει η φαντασία. Είναι προβλέψιμη χωρίς επιθετικούς προσανατολισμούς. Άλλος προπονητής στη θέση σου θα είχε φύγει προ πολλού. Ο κόσμος σε στηρίζει. Κάνε ομάδα(που να βλέπετε και να πολεμάει) αλλιώς κάντην με ελαφρά πηδηματάκια. Ο Ηρακλής δεν είναι λάρισα Μαρίνο.

Παίκτες του Ηρακλή μας απογοητεύσατε για ακόμη μια φορά. Που είναι το πάθος σας ρε; 1.5 ευκαιρία σε 90 λεπτά; Δε ντρέπεστε καθόλου; 2 κοντοπούτανοι σας κάναν ότι ήθελαν εκεί πίσω. Άμα ρθούμε στη προπόνηση και σας τα πούμε από κοντά, θα καταλάβετε τι σας ζητάμε; Σεβαστείτε αυτό το λαό επιτέλους ρε. Σεβαστείτε τους αγώνες μας. Μη μας γυρνάτε τα μυαλά . Μη μας ξεφτιλίζετε άλλο.

Advertisements

About athang

IT specialist, living at Thessaloniki, Macedonia, Greece
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s