Τόνοι λάσπης εναντίον του Ηρακλή…

Αυτό που συμβαίνει τις τελευταίες ημέρες, δεν έχει προηγούμενο. Εφημερίδες και τηλεοπτικοί σταθμοί των Αθηνών, θυμήθηκαν ότι υπάρχει στο ελληνικό ποδόσφαιρο και μία ομάδα που λέγεται Ηρακλής, εκτοξεύοντας εναντίον της τόνους λάσπης

Το μόνο που καταφέρνουν όμως είναι να συσπειρώνουν ακόμη περισσότερο τον κόσμο του Ηρακλή. Κανείς δεν γνωρίζει αν η πιθανή εμπλοκή του Σταύρου Ψωμιάδη στον σύλλογο, θα αποδειχθεί ευεργετική ή καταστροφική. Ο χρόνος θα μας δώσει τις απαντήσεις. Το μόνο όμως βέβαιο είναι ότι κανείς δεν έχει το δικαίωμα να αμφισβητήσει την ηθική αυτού του συλλόγου. Όπως επίσης, κανείς δεν έχει το δικαίωμα να μιλάει να αδικία.

1. Πού ήσασταν κύριοι, όταν επί δύο συνεχή πρωταθλήματα, η ΕΠΟ προσπαθεί εξωαγωνιστικά να διαλύσει τον Ηρακλή; Αφιερώσατε έστω και ένα πρωτοσέλιδο; Έγινε θέμα στα δελτία ειδήσεων; Όχι φυσικά.

2. Πού ήσασταν κύριοι, όταν έσκαγε το ένα σκάνδαλο μετά το άλλο για τον τρόπο που αδειοδοτήθηκαν άλλες ΠΑΕ, τόσο πέρσι, όσο και φέτος; Αφιερώσατε έστω και ένα πρωτοσέλιδο; Έγινε θέμα στα δελτία ειδήσεων; Όχι φυσικά.

3. Πού ήσασταν κύριοι, όταν κάποιοι -αποδεδειγμένα- αποφάσισαν να βγάλουν τον Ηρακλή από την μέση; Αφιερώσατε έστω και ένα πρωτοσέλιδο; Έγινε θέμα στα δελτία ειδήσεων; Όχι φυσικά.

Ολόκληρο BBC ασχολήθηκε με τον Ηρακλή και εσείς σφυρίζατε αδιάφορα. Για ποιο λόγο λοιπόν να σας λάβει σοβαρά υπόψη ο απλός φίλος του Ηρακλής; Εκτός και αν δεν σας απασχολεί η άποψή των φίλων του Ηρακλή, όπως μας δίνετε το δικαίωμα να πιστεύουμε με την στάση σας έναντι του συλλόγου όλα αυτά τα χρόνια.

Και στην τελική, θα μας πείθατε ότι ενδιαφέρεστε για την ηθική του ελληνικού ποδοσφαίρου, αν καυτηριάζατε με τον ίδιο τρόπο και την στήριξη που τυγχάνει ο Βαγγέλης Μαρινάκης από τους φίλους του Ολυμπιακού. Εμπλεκόμενος στο σκάνδαλο ο Σταύρος Ψωμιάδης, εμπλεκόμενος και ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού. Άλλη όμως η δυναμική του Ηρακλή και άλλη του Ολυμπιακού…

Advertisements

About athang

IT specialist, living at Thessaloniki, Macedonia, Greece
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s