Ρε παιδιά τι γίνεται εκεί στο μπάσκετ ;;; Βγάλτε τουλάχιστον μία ανακοίνωση να μας πείτε τι συμβαίνει με αυτά που ακούγονται…

Νέα επιστολή Τσιπίδη

Με νέα επιστολή του ο Απόστολος Τσιπίδης αναφέρεται στα θέματα του Ηρακλή σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο και γνωστοποιεί τις σκέψεις του. Αναλυτικά η επιστολή του αναφέρει τα εξής :

«Θεωρώ ότι είναι επιβεβλημένο να τοποθετηθώ εγώ έως επικεφαλής μιας ομάδας επιχειρηματιών του εξωτερικού από χώρες της Σερβίας και της Αμερικής, σε όλα αυτά που συμβαίνουν στον αθλητικό χώρο της Μακεδονίας. Καταρχήν θα πρέπει να κάνω γνωστό το γεγονός ότι ανήκω και εγώ σε αυτό το κίνημα που ονομάζεται end ellada never die,το οποίο είναι ένα κίνημα που αποτελείται από Έλληνες του εξωτερικού που προσπαθούμε για το καλύτερο για αυτή την άμοιρη χωρά που λέγεται Ελλάδα. Την αγαπάμε όσο τίποτα και είναι καθημερινά μέσα μας.

Εγώ έχω αναλάβει μαζί με μια ομάδα επιχειρηματιών του εξωτερικού να βοηθήσουμε ομάδες της Μακεδονίας. και όταν λέμε Μακεδονία υπάρχει μονό μια η ελληνική!!! Ως πρώην αντιπρόεδρος του Ηρακλή και στέλεχος της διοίκησης του ποδόσφαιρου βλέποντας και παρακολουθώντας τον Αντώνη Ρέμο να παλεύει μόνος του για την ανάσταση του Ηρακλή αποφάσισα να μαζέψω μια ομάδα δυνατών επιχειρηματιών από όλο τον κόσμο και να προσφέρουμε στον σύλλογο. αυτή η ομάδα διαθέτει πείρα στο μάρκετινγκ ομάδων, χρήμα, και δυναμική. Ξεκινήσαμε με το μπάσκετ του Ηρακλή κάνοντας μια επαφή με την διοίκηση και αμέσως επομένη κίνηση θα ήταν το ποδόσφαιρο. Όσο αναφορά το μπάσκετ βρήκαμε ένα Σαρλή Μάκη να παλεύει μόνος του με τα κύματα και διπλά του έναν εξαίσιο δικηγόρο τον κ.Καχριμανη και τίποτα άλλο μετά το χάος. Είναι πραγματικά και οι δυο άξιοι εκπρόσωποι του Ηρακλή!!!

Όσο για την πόρτα του ποδοσφαιρικού Ηρακλή όπως πάντα ερμητικά κλειστή και ας έκανε ανοικτό κάλεσμα ο πρόεδρος της σε όσους θέλουν να βοηθήσουν. Ενημερώσαμε το σύλλογο ότι υπάρχει μεγάλη διάθεση να βοηθήσουμε και ότι ανοίξαμε ακαδημία στην Σερβία με σκοπό να τροφοδοτούμε με έμψυχο υλικό την ομάδα αφιλόκερδος!!! Ταυτόχρονα και με χορηγίες από ισχυρές εταιρίες του εξωτερικού. Αδιαφορία στο έπακρο . Αποτέλεσμα; Ο σύλλογος να πέσει στην Γ’  εθνική!!! Εμείς εάν βρισκόμασταν κοντά στον σύλλογο δεν θα το επιτρέπαμε αυτό να συμβεί και το έχω αποδείξει στο παρελθόν με το μπάσκετ του Ηρακλή όταν έλεγα στον Τύπο ότι θα ανεβούμε τρένο στην Α1 και σαφώς θα έμενε εκεί εάν ήμουν και την επομένη χρονιά!! Αλλά κάποιοι προτιμούσαν να αυτοπροβάλλονται στα μέσα με τα χρήματα του Τσιπιδη και αναγκαστικά να τραβήξω τον εαυτό μου στην γωνία και μετά να κλείσω και την πόρτα. Ανέλαβα πριν λίγες μέρες να πληρώσω 1400.000ευρω τον Πέτροβιτς που είναι άλλου χρέος μονό και μονό να μην υπάρχει πρόβλημα στην ομάδα στο μέλλον. το γνωρίζει αυτό κανείς; Ούτε καν ο Σαρλής!! Καλυτέρα στην αφάνεια και να βοηθάς την ομάδα παρά στις κάμερες και να την γκρεμίζεις φίλε μου Γ…..ε!! Γνωρίζει αυτός ποιος είναι.

Αυτά τα 5 εκατομμύρια ευρώ που θέλαμε να τοποθετήσουμε σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο του Ηρακλή δυστυχώς για μια ακόμα φορά λόγο του ότι δεν υπάρχει ούτε στο ένα ούτε στο άλλο σοβαρή ομάδα επικοινωνίας , θα τα τροφοδοτήσουμε σε κάποια άλλη ομάδα που θα γίνει σύντομα γνωστό. Όσο για το μπάσκετ θα βοηθήσω οικονομικά λόγο Σαρλή Μάκη και Καχριμανη Γιάννη  και τίποτα άλλο. Ένα καλό δώρο από ένα φίλο από τα παλιά!! και αυτό διότι μονοί τους αυτοί οι δυο άνθρωποι είναι λίγοι για έναν Ηρακλή. Την ακαδημία θα την τροφοδοτήσουμε αφιλόκερδος επαναλαμβάνω σε άλλη ομάδα και θα τονίζουμε στο μέλλον στον κόσμο ότι αυτός ο παίκτης που παίζει π.χ στον ΠΑΟΚ θα έπαιζε στον Ηρακλή και θα τον πουλούσε ο Ηρακλής αλλά λόγο…… δεν συμβαίνει! Αυτά τα 5 εκατομμύρια ευρώ θα πάνε και πάλι στην νότια Ελλάδα δυστυχώς και αντί να δυναμώνει η Μακεδονία μας θα αποδυναμώνει. Εγώ θα κάνω μια τελευταία έκκληση στον Αντώνη Ρέμο που ξέρω ότι αγάπα τον Ηρακλή όπως και εμείς πριν γίνουν όλα αυτά να έχουμε ένα ακόμα ραντεβού όπως παλιά για ένα τελευταίο καφέ.

Με εκτίμηση ένα μέλος της κίνησης end

Τσιπιδης αποστολος

Advertisements

About athang

IT specialist, living at Thessaloniki, Macedonia, Greece
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s