Αυτό που έκανε η εφηβική ομάδα του Ηρακλή στο μπάσκετ αποτελεί ΡΕΚΟΡ Γκίνες

Αυτό που έκανε η εφηβική ομάδα μπάσκετ του Ηρακλή το Σαββατοκύριακο 8 και 9/10/11 πιθανότατα αποτελεί Ρεκόρ Γκίνες. Και εξηγούμαι: το Σάββατο 8/10/11 στις 20.00 έδωσε επίσημο παιχνίδι με τον Μακεδονικό αγώνας ο οποίος έληξε περίπου στις 22.30. Το ξημέρωμα της επομένης δηλ. την Κυριακή 9/10/11 στις 6.45 ξεκίνησε η ίδια ομάδα με πούλμαν για ένα 7ωρο ταξίδι (περίπου 650 χιλ.) για να πάει να παίξει και πάλι επίσημο παιχνίδι στις 16.00 στην Αμαλιάδα με την τοπική ομάδα για την Β’ εθνική. Εάν δεν είναι αυτό ρεκόρ για μία ομάδα τότε ΠΟΙΟ είναι ;;; Επίσης η ομάδα αμέσως μετά το παιχνίδι έφυγε απευθείας επιστροφή για τη Θεσ/νίκη όπου έφτασε περίπου στις 3 τη νύχτα !!! Ας σημειωθεί ότι η πλειοψηφία των παικτών πάει σχολείο (Β’ Λυκείου) και την επόμενη είχαν σχολείο !!!

Πιθανότατα ο παίκτης του Ηρακλή Αθανασιάδης Αν.Πολ. έχει και το Ρεκόρ παρουσίας και συμμετοχής στην ανδρική ομάδα αφού δεν έχει κλείσει ούτε τα 16 !!! Συγκεκριμένα είναι 15 χρονών και 10 μηνών !!! Ο συγκεκριμένος παίκτης μάλιστα έπαιζε και το πρωί της Δευτέρας και άλλον επίσημο αγώνα αυτή τη φορά με το Σχολικό Πρωτάθλημα !!!

Η ηρωική προσπάθεια της αποστολής στην Αμαλιάδα η οποία να σημειώσουμε ότι ΕΑΝ δεν συμμετείχε ο Ηρακλής και μηδενιζόταν θα υποβιβάζονταν δύο κατηγορίες αποτελούνταν από τους κάτωθι:

παίκτες (αλφαβητικά): Αθανασιάδης Α.-Π., Αναστασιάδης Β., Βασιλόπουλος Β., Γαρέζος Γ., Δουβής Γ., Ικονόμι Χ.,Μετελίδης Κ., Νικολής Ο., Ντονές Ρ.,  Τσιμπούκου Χ., Ψύλλας Γ.-Κ.

προπονητής : Μπαχταλιάς Κ. , Βοηθός: Αναστασιάδης Γ. , Έφορος: Αθανασιάδης Ι.

Advertisements

About athang

IT specialist, living at Thessaloniki, Macedonia, Greece
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s