Στο μπάσκετ ΠΡΕΠΕΙ επιτέλους να αποκτήσουμε μία φιλοσοφία και ο καθένας να κάνει τη δουλειά του…

Όλοι οι σοβαροί σύλλογοι παγκοσμίως δουλεύουν με ένα συγκεκριμένο τρόπο.

Έχουν μία συγκεκριμένη φιλοσοφία και για την ανάδειξη των παικτών (λειτουργίες ακαδημιών, οργάνωση) αλλά και για τον τρόπο παιχνιδιού και οποιοσδήποτε προπονητής ή παράγοντας έρχεται στην ομάδα ΠΡΕΠΕΙ να συμβαδίσει και να δουλέψει με αυτήν την νοοτροπία και φιλοσοφία και ΠΟΤΈ το αντίθετο… δηλ. ανάλογα με την φιλοσοφία του προπονητή ή παράγοντα να αλλάζουν τα πάντα στην ομάδα…

Στο μπάσκετ του Ηρακλή μας ΑΡΧΙΣΕ να μπαίνει μία σωστή φιλοσοφία και νοοτροπία όπου ΠΡΕΠΕΙ όλοι αυτοί που θέλουν να εισέλθουν στον Ηρακλή είτε ως προπονητές είτε ως παράγοντες να δουλεύουν με αυτή τη συγκεκριμένη φιλοσοφία (εκτός φυσικά από το να έχουν και μία ποιότητα στη δουλειά τους και στον χαρακτήρα τους).

Τα παραπάνω όμως για να γίνουν θα πρέπει να υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι ΣΤΑΘΕΡΟΙ για να διαφυλάξουν και να κρατήσουν όλα αυτά: φιλοσοφία, νοοτροπία, τακτική, τρόπος δουλειάς.

Θεωρώ ότι έχουμε τη τύχη να έχουμε στους κόλπους του Ηρακλή μας ένα άνθρωπο που έχει τα παραπάνω στοιχεία και μάλιστα έχει αποδείξει με το έργο σε άλλες ομάδες τα προηγούμενα χρόνια ότι μπορεί να παράγει ΕΡΓΟ. Ο άνθρωπος αυτός λέγεται Χρήστος Χρηστίδης και σήμερα είναι Γενικός Διευθυντής του μπάσκετ (του ανδρικού).

Θα πρέπει ο Χρηστίδης να αναλάβει την Διεύθυνση όλου του οικοδομήματος του μπάσκετ του Ηρακλή, από τα μίνι μέχρι τους άνδρες, έτσι ώστε ΟΛΑ τα τμήματα όπως είπα παραπάνω να έχουν μία συγκεκριμένη φιλοσοφία και ένα συγκεκριμένο τρόπο δουλειάς.

Φυσικά και ο Πρόεδρος ΔΕΝ μπορεί να ασχολείται με αυτά αλλά ο ρόλος του κυρίως είναι ΠΩΣ θα βρεί ΠΟΡΟΥΣ για να υλοποιηθούν αυτά που προτείνει ο Γεν.Διευθυντής.

Και κάτι τελευταίο για το ΠΩΣ πρέπει ο καθένας να κάνει τη δουλειά του.

Οι φίλαθλοι του Ηρακλή μας είναι πραγματικά ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ για την αγάπη που δείχνουν προς την ομάδα και ΟΛΕΣ οι ομάδες σήμερα θα ήθελαν τέτοιους φίλαθλους.

ΌΜΩΣ πρέπει να πούμε και την αλήθεια , ότι πέρυσι ουσιαστικά ΣΚΟΤΩΣΑΝ με την στάση τους την ομάδα, ιδίως με την απόφασή τους στο παιχνίδι με τον παοκ, να βγάλουν τις φανέλες τους οι παίκτες και να τις πετάξουν στο κέντρο του γηπέδου. Να μην αναφέρω τη στάση τους σε πολλά παιχνίδια που κόστισαν ΟΧΙ μόνο σε χρήμα αλλά και σε παιχνίδια ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ των θυρών, που σημαίνει ΔΙΠΛΟ κακό : και δεν έχουμε έσοδα και χάνουμε τα παιχνίδια.

Κάπως έτσι ήρθε και η πτώση στη κατηγορία και για αυτό λέω ότι ο καθένας ΠΡΕΠΕΙ να κάνει τη δουλειά του και οι ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ να έρχονται (εάν θέλουν να έρχονται) για να ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ την ομάδα και ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ. Το χειροκρότημα και η φωνή είναι η δουλειά του φίλαθλου και ΟΧΙ τα επεισόδια. Κάποια στιγμή ΠΡΕΠΕΙ να γίνουμε ΑΝΘΡΩΠΟΙ. Με το να δημιουργούμε επεισόδια ΜΟΝΟ κακό μπορούμε να κάνουμε στην ομάδα.

Advertisements

About athang

IT specialist, living at Thessaloniki, Macedonia, Greece
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s