Μόνο τον Ηρακλή μας έχουν ρίξει δικτατορικά…

Με αφορμή τον υποβιβασμό της Αεκ ήθελα να πω δύο λόγια για το πως έριξαν τον Ηρακλή μας.

Η ΜΌΝΗ ίσως και παγκοσμίως αλλά ΣΊΓΟΥΡΑ πανελληνίως ομάδα που δεν έπεσε αγωνιστικά ΠΟΤΈ αλλά εξω-αγωνιστικά είναι ο Ηρακλής μας. Και μάλιστα δύο φορές. Και ουσιαστικά και τις δύο αθωώθηκε, αλλά η αδικία μένει καταγεγραμμένη πάντα.

Σκεφτείτε με ποιό δικτατορικό τρόπο έγινε την τελευταία φορά αφού με καθαρή νοοτροπία «αποφασίσομεν και διατάσομεν» σώσανε τον Αστέρα Τρίπολης ο οποίος έπεσε αγωνιστικά και σε ΚΑΜΜΊΑ περίπτωση από ΚΑΝΈΝΑ κανονισμό και ΚΑΝΈΝΑ καταστατικό ΔΕΝ προβλέπεται ομάδα που έχει πέσει αγωνιστικά να σωθεί αλλά στην χειρότερη να ανεβεί μία ακόμη από την μικρότερη κατηγορία.

Έτσι λοιπόν σώσανε τον Αστέρα Τρίπολης και φυσικά το μάρμαρο το έφαγε ο Ηρακλής μας. Την προηγούμενη φορά έπρεπε να πληρώσει το μάρμαρο του αποκλεισμού του Παοκ από τον κύπελλο και την αγορά των Παπαϊωάννου και Καλαμπάκα από τον Πιερικό και έτσι ο Παντελάκης σκηνοθέτησε την γνωστή αλλά στο εφετείο αθώα «δωροδοκία», που ποτέ δεν έγινε.

Ακούω ότι και στο βόλεϋ θέλουν με τον ίδιο δικτατορικό τρόπο που σώσανε τον Αστέρα να σώσουν τώρα την «ιστορική» ομάδα του Παναθηναϊκού… Έχει γλαρόσουπα, αν θέλετε ελάτε να φάμε… Σας έχουν πάρει χαμπάρι και οι πέτρες…

Σκεφθείτε πόσο στημένα είναι όλα, ιδίως στο ποδόσφαιρο, από το γεγονός ότι μετά μία ώρα που έγινε γνωστό ότι αναλαμβάνει ο Λ.Σκόρδας τον Άρη το betfair έβγαλε εκτός στοιχήματος όλους τους αγώνες του Άρη…!!!

Τώρα ακούστηκε και το άλλο σενάριο : να παίξει η Αεκ τα τελευταία λεπτά, να βάλει δύο γκολ, να νικήσει και έτσι να πέσει ο ΟΦΗ… !!!

Για γέλια και για κλάματα…

Advertisements

About athang

IT specialist, living at Thessaloniki, Macedonia, Greece
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s