Ένα σχόλιο για την διοίκηση και τους φιλάθλους μας στο ποδόσφαιρο…

Νομίζω ότι όλοι θυμόμαστε πολύ καλά τι περάσαμε πριν από δύο χρόνια όταν αποφάσισαν οι «οργανωμένοι» , δηλ. κάποιοι «οπαδοπατέρες» να κάνουν «διοίκηση» στον Ηρακλή.

Από τότε δεν έχουμε δει άσπρη μέρα και πέσαμε μέχρι Δ’ εθνική για να είναι διοίκηση υποτίθεται ο «λαός» του Ηρακλή, δηλ. ο Τάκης κ σία…

Όλοι οι οπαδοί όλου του κόσμου φυσικά θέλουν τον καλύτερο και πιό πλούσιο Πρόεδρο του κόσμου αλλά είναι αυτό πάντα δυνατόν ;

Από την άλλη πλευρά ποτέ μου δεν αγάπησα τον επαγγελματισμό και τα λεφτά στον αθλητισμό με ότι αυτό συνεπάγεται…

Τώρα τι κάνουμε ;

Να αφήσουμε ήσυχη την διοίκηση να πράξει όπως νομίζει καλύτερα αυτή. Θα μου πείτε μα θα βυθιστεί ο Ηρακλής μας … Δυστυχώς ο επαγγελματισμός στο ποδόσφαιρο έχει και αυτές τις συνέπειες… Βάλτε τον εαυτό σας στην θέση του Παπαδόπουλου… Δεν έχει βάλει το κεφάλι του στον «ντουρβά» με κίνδυνο να μπει αύριο φυλακή για τον Ηρακλή μας; Θέλει κανείς από εσάς να αναλάβει αυτόν τον ρόλο; Όχι με διοίκηση πρωτοδικείου ώστε  να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο, αλλά με κυριότητα των μετοχών. Μπορεί κανείς ; Εάν δεν μπορεί κανείς , τουλάχιστον βρείτε κάποιον με μπόλικα λεφτά να μπεί στη θέση του Προέδρου. Άλλωστε το είπε πολύ σωστά και ο ίδιος. Εάν υπάρχει κάποιος καλύτερος από εμένα ας έρθει να πάρει τις μετοχές.

ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ όμως υποχρέωση όλων μας είναι να υποστηρίζουμε την ομάδα από την κερκίδα και μόνο. Βοηθάμε σε τίποτα τον Ηρακλή μας όταν κράζουμε τον Πρόεδρο; Δεν νομίζω.

Το βασικό ερώτημα όμως είναι ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ οι ποδοσφαιριστές μας;;;

Απ’ ότι έχω μάθει οι πληρωμές γίνονται σχεδόν κανονικά. Εάν αυτό δεν συμβαίνει, κοντός ψαλμός αλληλούια : Ο Ιανουάριος είναι κοντά και όποιος δεν πληρώθηκε ΦΥΣΙΚΑ και θα κάνει προσφυγή και θα μείνει ελεύθερος να πάει σε όποια ομάδα θέλει.

Τότε τι φταίει;

Ο προπονητής άλλαξε και πάλι δεν βλέπουμε να παίζουν.

Στο μόνο που κατέληξα και που δεν συμβαίνει πάντα είναι ότι φταίει ο ΧΡΟΝΟΣ. Θεωρώ ότι οι παίκτες ως ομάδα χρειάζονται χρόνο. Είναι με διαφορά το καλύτερο ρόστερ της κατηγορίας και μπορώ να πω θα μπορούσε να σταθεί μέσα στις πρώτες έξι της Α’ εθνικής.

Καταλήγω να πω λοιπόν ότι χρειάζεται χρόνος για τους παίκτες και τον προπονητή. Με τρείς συνεχόμενες νίκες θα δείτε πως αλλάζει η ομάδα και τότε θα δείτε εάν γίνει τρένο ή όχι.

Είπα πιο πριν ότι δεν συμβαίνει πάντα αυτό γιατί έχουμε και παραδείγματα ομάδων όπως ο ολυμπιακός όπου άλλαξε σχεδόν τα 8/11 της ομάδας του αλλά πάει πολύ καλά με τεσσάρες και πεντάρες και είναι κοντά και στην πρόκριση στο Τσ.Λ.

Ε, αυτό ΔΕΝ συμβαίνει στην ομάδα μας. Η ομάδα μας ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΧΡΟΝΟ και στήριξη. Και στα καλά και στα στραβά.

Advertisements

About athang

IT specialist, living at Thessaloniki, Macedonia, Greece
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s