Νίκη για τον Ηρακλή μας επί της πρωτοπόρου Κέρκυρας με πολλή καλή εμφάνιση

Επιτέλους αρχίζουμε να βλέπουμε τον Ηρακλή που θέλουμε στο ποδόσφαιρο.

Είδαμε παίκτες να μάχονται, να βουτάνε για την μπάλλα, να τρέχουν, να είναι παθιασμένοι, να παράγουν παιχνίδι και φάσεις.

Μπράβο στα παληκάρια μας που ανάγκασαν την Κέρκυρα να μοιάζει ομαδούλα χωρίς να έχει δημιουργήσει ούτε μία φάση παρά μόνο μία στο 93′ !!! και μάλιστα δοκάρι !!!

Αυτό και αν δεν λέγεται κλοπή εάν στην μοναδική τους φάση η Κέρκυρα έπαιρνε το Χ !!!

Έτσι πρέπει να συνεχίσει η ομάδα μας και μάλιστα αυτό που απομένει είναι στην ολοκλήρωση σε γκολ των φάσεων που δημιουργεί για να μην καρδιοχτυπούμε στο 90′ και βάλε με δοκάρια κλπ… ώστε να έχουμε ένα σκορ ασφαλείας 2-0 και άνω…

Για την γνωστή απόφαση του Υπ.Οικονομικών να διαλύσει τον Ηρακλή μας ένα έχω να πω : Μπορείτε να βρείτε μία χώρα ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ που να δει αυτή την απόφαση και να μην γελάσει ???

Ο Ηρακλής μας «κύριοι» κυβερνήτες της Αθήνας πρέπει να γνωρίζετε ότι στην Βόρεια Ελλάδα και Μακεδονία είναι ο Σύλλογος με την μεγαλύτερη ιστορία και τους περισσότερους τίτλους από όλους τους Συλλόγους της Βορείου Ελλάδος γιατί ο Ηρακλής μας ΔΕΝ είναι μόνο ποδόσφαιρο.

Τα τελευταία ΔΕΚΑ χρόνια ο μοναδικός Σύλλογος στη Βόρεια Ελλάδα που έφερε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα είναι ο Ηρακλής. Στο βόλλεϋ και στο ράγκμπυ.

About athang

Statistics, Maths and IT specialist, living at Thessaloniki, Macedonia, Greece
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε